Η εταιρία μας

Εδώ και χρόνια βοηθάμε τον κάθε ένα από εσάς να αγοράσει ή να πουλήσει σωστά και γρήγορα με τους πιο ευνοϊκούς όρους της αγοράς.

Το γραφείο "RE/ΜAX Επένδυση Ακινήτων" δημιουργήθηκε το 2003 και τo 2014 ανοίξαμε υποκατάστημα στη Γλυφάδα, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των Νοτίων Προαστίων. Το 2016 έχουμε σχεδιάσει  την περαιτέρω επέκτασή μας.

Βασική μέριμνα όλων μας είναι να αποτελούμε μια ποιοτική επιλογή στην παροχή κτηματομεσιτικών υπηρεσιών στα ΒΟΡΕΙΑ και ΝΟΤΙΑ προάστια της Αττικής, καθώς και στο ΚΕΝΤΡΟ της Αθήνας.

Από το 2011 έως και το 2015 καταλαμβάνουμε τη 2η θέση πανελλαδικά στο δίκτυο της RE/MAX στην Ελλάδα. Επίσης έχουμε και την  διάκριση στο Πανευρωπαϊκό δίκτυο της RE/MAX με την 62η θέση ανάμεσα στα 1.600 Γραφεία για το 2015.

Ταυτόχρονα συγκαταλεγόμαστε στα μεγαλύτερα Real Estate γραφεία στην Ελλάδα με παρουσία σε δελτία ειδήσεων και σε εφημερίδες.

Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια της RE/MAX ΕΛΛΑΣ σύμφωνα με τις προδιαγραφές της RE/MAX EUROPE και έχουν πιστοποιηθεί για την επάρκειά τους στην κάλυψη των κτηματομεσιτικών αναγκών σας.

Συμμετέχουμε σε εκθέσεις Real Estate στο εξωτερικό και έχουμε ενεργό πελατολόγιο από ξένους αγοραστές για αγορά ακινήτων. Είμαστε ειδικοί στη διαχείριση και προώθηση ακινήτων για ξένους αγοραστές με σκοπό την αγορά ακινήτων για VISA.

 

Οι 5 λόγοι συνεργασίας με έναν μεσίτη RE/MAX

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.remax.gr/office/90

http://www.remax.gr/office/1048

http://www.remax.gr

http://www.remax.com

http://www.remax-europe.com